Третій Фінансовий Ярмарок

16 квітня 2019 року у Києві відбудеться «Третій Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу» — одна з головних подій українського бізнес-простору, яка проходить третій рік поспіль. Організована Німецько-Українським Фондом подія
об’єднає представників МСБ та провідних гравців фінансового ринку України. Кожен відвідувач-підприємець зможе дізнатися про можливі джерела фінансування свого бізнесу, доступні інвестиційні програми, успішні кейси інших представників МСБ. Також в програмі галузеві та освітні сесії за участю бізнес-експертів. Місце проведення — КВЦ «Парковий».

На ярмарку свої пропозиції для малого та середнього бізнесу представлять банки- партнери Німецько-Українського Фонду.

«Як показує досвід, «Фінансовий Ярмарок» від Німецько Українського Фонду — не лише бізнес-форум та простір для нетворкінгу підприємців. Це дієвий інструмент для розвитку своєї справи та покращення інвестиційного клімату в Україні. Минулорічні Ярмарки — найкращий тому доказ, — зазначив Валерій Майборода, в.о. керівника НУФ. — Участь, як і раніше, повністю безкоштовна, тож це унікальна можливість знайти додаткові джерела фінансування для розвитку свого бізнесу».

Українські підприємці можуть відвідати подію безкоштовно після попередньої реєстрації: http://sme-fair.org.ua/

Інші Новини

Банки-партнери

Медіа-партнери

logo

Реєстрація

Запит відправлено